Børnegrupper

Børnegrupper

Er dit barn klemt i jeres skilsmisse? Lever dit barn med en forælder eller et familiemedlem, der er psykisk syg eller alkohol afhængig? Har dit barn oplevet eller lever med psykisk og fysisk vold?

Formålet med børnegrupper er at støtte børn, så de bliver bedre til at håndtere svære vilkår i livet. I samtalegrupper oplever børn, at de bliver genkendt og hørt af andre i lignende situationer.

I grupperne har børnene mulighed for at tale med jævnaldrende børn og dele historier samt erfaringer med hinanden. Der er også tid til hygge og afslappet samvær.

Børnegrupperne ledes af erfarne socialkonsulenter, som er vant til at tale med børn om svære emner.

 
Samtalegrupper med ligesindede børn og unge er et nyttigt redskab til at skabe forståelse og accept af det livsvilkår, som barnet/den unge lever med i dagligdagen.   

Det kan være rart og brugbart for dit barn at mødes med andre børn i samme situation. Ofte oplever barnet/den unge at stå alene, føle sig anderledes og kan finde det svært at tale med venner og familie.

Move1 opstarter løbende gruppeforløb efter behov.
Gruppeforløb foregår i Move1s lokaler i Ballerup og/eller tilkøbes som lukket gruppeforløb på skoler, foreninger eller kommuner.

Kontakt Move1 omkring konkrete ønsker om gruppeforløb for børn.

Har du brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om hvilke løsninger Move1 har til dig og din arbejdsplads.