Ledersupervision

Ledersupervision

Move1 tilbyder ledelsessupervision for alle ledere i virksomheden eller organisationen.

Sæt erfaringsudveksling og vidensdeling i system! 

Med udgangspunkt i gruppebaseret løsningsfokuseret ledelsessupervision kan en gruppe ledere dele viden og erfaringer i en struktureret proces med en ekstern supervisor til at styre processen.

Der er både en økonomisk og udviklingsmæssig gevinst for virksomheder at investere i gruppesupervision. Det skaber rum for vidensdeling på tværs af organisationen. Endvidere opstår muligheden for at signalere internt og eksternt, at ledelsesgruppen trækker i samme retning.

Ledelse kan ikke tages ud af en sammenhæng, da det i bund og grund er relationsarbejde. 

Virksomhed og ledere vil få stort udbytte af ledersupervision hos Move1:

Bedre konflikthåndtering

Fokus på medarbejdertrivsel

Mulighed for struktureret vidensdeling gennem gruppesupervision

Fornyet fokus på kommunikation

Sparring til de udfordringer som lederne sidder med

Som moderne leder er du hele tiden på farten. Måske kender du situationen: 

Hvis ikke du er til et direktionsmøde, så er du på vej til en MUS-samtale, skal afholde et oplæg eller koordinere et projekt, ligesom der er tikket 50 mails ind, som kræver din opmærksomhed. 

I nævnte ledelsesopgaver vil du som leder være i interaktion og kommunikere på den ene eller anden måde. Et kvalificeret bud vil være, at op mod 80-90 % af dit lederskab inkluderer relationer og interaktion med andre.

Den anerkendende løsningsfokuserede leders opgaver, kredser ligeledes om konflikthåndtering og medarbejdertrivsel. Lederen i dag skal være samarbejdspartner på mange fronter og om nogen anvende sig selv som redskab. 

Kravet til især mellemlederen om nærvær, engagement og autenticitet er ikke blevet mindre gennem årene, og de befinder sig i en position, hvor de ofte er presset på mange fronter.

For at undgå stress, udbrændthed og langtidssygemeldinger er det væsentligt, at virksomheder tilbyder deres ledere et rum, hvor de kan læsse af og dele de mange udfordringer, de sidder med ganske alene. 

Gruppe-ledelsessupervision skal anskues som en forbyggende indsats og en investering i virksomheden.

Har du brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om hvilke løsninger Move1 har til dig og din arbejdsplads.