Brud i familien

Brud i familien

 

I tilfælde af brud i familien tilbyder Move1 et forløb, hvor børnefamilier og par bliver støttet i at komme igennem processen på den bedst mulige måde.

Indsatsen tilbydes både private og kommuner.

 

Forløbet er gavnligt for familier i opbrud, hvor samarbejdet mellem parterne er brugt op, og der ikke er flere ressourcer til at lytte til hinanden og i fællesskab finde frem til de gode løsninger. Under forløbet bliver der taget udgangspunkt i det enkelte par, deres aktuelle udfordringer og det fremtidige samarbejde om forældreskabet til deres fælles barn/børn.


Et forløb hos Move1 består af:

  • Effektiv indsats – mulighed for opstart indenfor 36 timer.
  • Intensivitet med fokus på løsninger og sikring af tydelige aftaler mellem parter.
  • Styrkelse af forældreansvar og -samarbejde.

 

Under forløbet er der særligt fokus på at finde frem til fælles løsninger, der sikrer tryghed, stabilitet og trivsel hos barnet/børnene under processen og i det fremtidige familieliv.

 

"Tak, Move1. I har gjort det muligt for mig at tackle selv de sværeste situationer, jeg kan stå i som mor og som person."

Mor til en pige på 1 år

 

I Move1 sikrer vi, at forløbet bliver tilpasset parrets særskilte behov med afsæt i systemisk løsningsfokuserede samtaler. I den forbindelse indgår Move1 som fascilitator mellem parterne for at finde frem til de bedste løsninger for det fremtidige samarbejde og for at dykke ned i, hvilke forandringer der skal til for at nå dertil.


Under forløbet vil der være fokus på at:

  • identificere nødvendige forandringsprocesser for parret, så skilsmissen forløber bedst muligt.
  • skabe akutte og langsigtede løsninger for barnet/børnene i familien, som sikrer barnets trivsel.
  • skabe overblik over parrets ressourcer til at kunne skabe nødvendige forandringer.

 

Et forløb varer kun 2-3 måneder.

Er familien henvist gennem en kommune, vil ansvarlig socialrådgiver løbende modtage skriftlige orienteringer, der dokumenterer forløbet og kortlægger familiens og barnets/børnenes vilkår.

 

Er du privatperson?
Det er muligt at benytte Move1’s forløb som privatperson. Hvis forløbet lyder som noget for dig og den situation, som din familie står i lige nu, er du velkommen til at kontakte os via kontaktoplysningerne på denne side.

Har I brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om, hvilke løsninger Move1 kan tilbyde jer.