Forældre og voksne

Forældre

 Det er altid en stor omvæltning i tilværelsen at blive forældre. I Move1 tilbyder vi støtte til forældre, der oplever, at forældrerollen er svær - det kan fx være som skilsmisseforældre, hvis man er forældre til anbragte børn eller forældre til børn med særlige behov.

I samarbejdet med forældrene udarbejder Move1 sikkerhedsplaner og aftaler, der sikrer ro om barnet/den unge og familiens situation. I tilfælde, hvor barnet er anbragt, støtter Move1's socialkonsulenter ligeledes forældrene i at genetablere roen i hjemmet og styrke samarbejdet med plejefamilien for derved at sikre trivsel hos de involverede børn.

Move1's fokus i samarbejdet med forældrene er at støtte dem i at blive aktører i eget liv og tage ejerskab for egen livssituation. Vi lægger vægt på familiens egne ønsker for fremtiden, og vi har øget opmærksomhed på, hvad familien allerede gør, der er konstruktivt, og som allerede virker for dem.

I Move1 udbyder vi følgende tilbud til forældre:

  •  Forældresamtaler
  •  Støtteperson §54 til forældre
  •  Samvær

Kontakt os med henblik på et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå vores tilbud.

Hør Lars og Sheila fortælle, hvordan Move1 har støttet dem i rollen som netværksplejeforældre for Sheilas nevø.

 

Læser du med som privatperson?

Hvis Move1's tilbud lyder som noget for dig og den situation, som din familie står i, er du velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

 

Se vores familiefolder

Vi støtter forældre i

Har I brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om, hvilke løsninger Move1 kan tilbyde jer.