Forældre

Forældre

Forældreskab kan være mange ting, og er vidt forskellige fra familie til familie, fra forældre til forældre. Vi oplever alle forældreskabet forskelligt ud fra de erfaringer og vilkår, som vi hver især har med os. 

Det kan være en omvæltning bare at blive forældre, at være forældre til et sårbart barn, at være forælder til et anbragt barn osv.  

Move1 tror på, at forældre med rette støtte kan finde styrke til, at kunne genetablere ro i hjemmet, styrke samarbejdet med plejefamilier, sikre trivsel hos børn og finde styrke i at leve med vilkår som f.eks. forældre med sammenbragte børn, at være en skilsmisse familie, enlig forældre, have et anbragt barn eller være forældre til en barn med særlige behov. 

Move1 støtter forældre i at bliver aktører i eget liv og at tage ejerskab for egen livssituation.

I samarbejde med forældre, familien og barnet/den unge udarbejder vi sikkerhedsplaner/aftaler, der kan sikre ro omkring den unges og familiens situation. 

Vi lægger vægt på familiens egne ønsker for fremtiden, og vi har stor opmærksomhed på, hvad familien allerede gør, som er konstruktivt, og som virker for dem.

Kontakt os med henblik på et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå vores tilbud.

Se vores familie folder

 

Vi støtter forældre i

Har du brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om hvilke løsninger Move1 har til dig og din arbejdsplads.