Forlaget Move1

Forlaget Move1 udgav i april 2020 vores første bog - en dansk oversættelse af Mark McKergow og Helen Baileys løsningsfokuserede ledelsebog HOST - Six New Roles of Engagement

 

Lederen som vært introducerer en ny form for ledelse, der inviterer til samarbejde og byder medarbejderne med til bordet

Lederen som vært

– 6 roller og 4 positioner til løsningsfokuseret ledelse

Ledelse handler ikke længere om at være helten, der får alting til at ske, men om at arbejde løsningsfokuseret og involvere mennesker for at skabe udvikling og forandring. At tænke på lederen som vært – og dermed gå fra at være en helt til en vært – er en metafor, som de fleste kan relatere til, for vi har alle oplevet den gode vært og kan nemt selv tænke som en vært.

Moderne ledere skal kunne skabe relationer til andre og opmuntre dem til at tage et næste skridt ud fra bedste håb, visioner og intentioner for fremtiden. Det kræver, at lederen selv er bevidst om sin egen position og rolle – med andre ord, om lederen skal træde et skridt frem eller et skridt tilbage undervejs, og hvilken rolle lederen udfylder. Lederen som vært er en detaljeret gennemgang, der afdækker 6 roller og 4 positioner, som en værtsleder kan indtage. Denne tilgang er så let genkendelig og anvendelig, at du straks kan bringe den i spil i dit arbejde og andre sammenhænge ud fra metaforen om værtskab som ledelsesværktøj.

Lederen som vært er systematisk bygget op, hvert kapitel slutter med hovedpunkter og spørgsmål til efter-tanke, og der er linkes til omfattende ekstramateriale og kilder, så det er både nemt og overskueligt at komme i gang og efterfølgende fordybe sig.

 

 

FORHANDLERLISTE

www.arnoldbusck.dk
www.bog-ide.dk
www.bog-mystik.dk
www.bogreolen.dk
www.dafolo.dk
www.dpf.dk
www.ebog.dk
www.libris.dk
www.liveboox.com
www.scanmaps.dk
www.plusbog.dk
www.saxo.com
www.williamdam.dk
www.forandringsakademiet.nu

 

 

Har I brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om, hvilke løsninger Move1 kan tilbyde jer.