Børnegrupper

Børnegrupper

 

Move1's børnegrupper er for børn, der har det svært, og som er udfordret af hårde vilkår i hverdagen – det kan fx være børn med angst eller ADHD. Ligeledes henvender gruppeforløbet sig til børn, der fx er klemt i deres forældres skilsmisse, oplever psykisk sygdom i familien eller er vidne til misbrug hos en forælder.

I sådanne situationer har barnet brug for at snakke med ligesindede og kunne dele sine tanker åbent. Formålet med børnegrupper er altså at støtte et sårbart barn i at blive bedre til at håndtere de svære vilkår, der er i livet.

 

"Samtalegrupper med ligesindede børn og unge er et nyttigt redskab til at skabe forståelse og accept af de livsvilkår, som barnet lever med i dagligdagen"

Mia, socialkonsulent i Move1  

Et sårbart barn oplever ofte at stå alene og føle sig anderledes, og det kan derfor være svært at tale åbent med sine venner og familie. Derfor kan det være gøre en stor forskel for et sårbart barn at mødes med andre børn i samme situation, da barnet på den måde oplever, at det ikke er alene. I en børnegruppe oplever det enkelte barn at blive genkendt og hørt af andre. Og det hjælper til, at barnet får modet til at åbne op og dele sine tanker.  

Børnegrupperne ledes af erfarne socialkonsulenter, der er vant til at snakke med børn om svære emner. Et gruppeforløb foregår i Move1's hyggelige lokaler i Ballerup.

 

Kontakt Move1 for yderligere information og ønsker vedr. gruppeforløb.

Har I brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om, hvilke løsninger Move1 kan tilbyde jer.