Move1-Huset

Move1-Huset er et bofællesskab, hvor den unge bor til leje på samme vilkår som i almindelige lejeboliger.

Besøg Move1-Husets hjemmeside

Som beboer i Move1-Huset modtager du støtte i overgangsfasen fra ung til voksen. Vi giver dig forståelse for samfundets regler og forventninger og hjælper dig til at tage vare på dit eget liv - med fokus på dine bedste håb for fremtiden.

Mange unge mellem 18-25 år har svært ved at finde sig til rette i tilværelsen. De har en drøm om at gå i skole, få en læreplads, komme i praktik og få et arbejde – og have et rart sted at bo. Men de har ofte svært ved at begå sig alene i egen bolig både socialt og praktisk. De kan have svært ved at løse dagligdagens konflikter og svært ved at holde styr på en tilværelse med uddannelse og økonomi.

I Move1-Huset kan du finde et holdepunkt hos os i en kortere eller længere periode. Som beboer i Move1-Huset kan du også få hjælp til at afklare, hvilken vej du vil gå. 

Det er vores mål, at de unge efter en periode i Move1-Huset har fået overblik over og forståelse for bl.a. deres egen økonomi, så de kan komme videre og flytte i egen bolig. Og at de føler frihed til selv at bestemme over deres liv. Husdyr er ikke tilladt i Move1-Huset.

Ikke fordi vi er imod dyr, men fordi det er svært at finde boliger, hvor husdyr er tilladt, når du skal flytte videre fra Move1-Huset.

Beboere

Fælles for alle beboere er, at de har svært ved at komme i gang med eller fastholde sig selv i uddannelse eller job.

Vi forventer af dig, at du vil samarbejde omkring din egen udvikling og dine bedste håb for fremtiden – også selv om det er svært.

Alle beboere i Move1-Huset er psykisk sårbare unge mellem 18-25 år, som har behov for ekstra støtte i en periode. De er berettiget til en støtte-/kontaktperson eller boligstøtte fra den kommune, de kommer fra.

Støtte-/kontaktpersonsordning
Gennem denne ordning får den unge støtte til at tage det første skridt videre. Vores tilgang er fleksibel og skræddersyet til den enkelte unge. Vi arbejder løsningsfokuseret, så den unge får hjælp til at tage de første skridt mod en mere selvhjulpen voksentilværelse med uddannelse og arbejde, samt opbyggelse af et socialt netværk og en tilværelse i eget hjem.

        Sammen med dig og din socialrådgiver udarbejder vi en udviklingsplan, der er den rigtige for dig og som sikrer dig en
        god start på et godt voksenliv.

I Move1-Huset har vi fokus på, at den unge er aktør i eget liv.

Har du brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om hvilke løsninger Move1 har til dig og din arbejdsplads.