Move1-Huset

 

Move1-Huset er et privat bofællesskab for psykisk sårbare unge over 18år, der har brug for støtte i overgangsfasen fra ung til voksen. Vi støtter den unge i overgangen til et selvstændigt voksenliv.  

I overgangen fra ung til voksen er der mange ting, samfundet forventer, man skal forholde sig til og tage stilling til. Og det kan virke overvældende. Særligt hvis man har haft en svær barndom eller en ungdom med mange udfordringer. 


Hyggelige og hjemlige rammer

I Move1 har vi derfor et botilbud i form af Move1-Huset, hvor de unge er tilknyttet en kontaktperson fra Move1, men man bor på kollegielignende vilkår, dvs. de lejer sig ind privat.

Huset er indrettet som en almindelig villa med fællesstue, køkken og en dejlig stor frugthave, og der er udover de unges kontaktpersoner tilknyttet en socialvicevært, som de unge kan sparre med.

Move1 støtter de unge i at opnå en bedre forståelse for deres økonomi og for samfundets forventninger til dem i form af fx skolegang og/eller arbejde. Vi støtter desuden de unge gennem bo-træning i at lære almindelige huslige gøremål såsom rengøring, tøjvask og oprydning. 

 

I Move1-Huset støtter og hjælper vi med andre ord de unge i at skabe et fundament for at komme godt videre og flytte i egen bolig. 

 

Læs mere på Move1-Husets hjemmeside

 

Har I brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om, hvilke løsninger Move1 kan tilbyde jer.