Om Pia Lund-Nielsen - socialpædagogisk konsulent

 

Jeg har siden jeg var 17 år arbejdet på forskellige institutioner. Deriblandt integrerede daginstitutioner, som SSP-gadeplansmedarbejder, på en særlig sikret afdeling for unge kriminelle, på en døgninstitution for børn, unge og enlige mødre.

Og jeg har varetaget ledelsesmæssige opgaver, herunder økonomi, indkøb og personaleledelse og udvikling. Både i det private og offentlige erhvervsliv.  

Min erhvervserfaring - kombineret med min uddannelse inden for socialpædagogik, erhvervsøkonomi og adfærdsdesign - har givet mig kompetencer til at stille skarpt på en persons ressourcer og herudfra arbejde med at skabe selvindsigt og sætte fokus på styrker, engagement og motivation hos mennesker. 

 

Jeg etablerede Move1 – første skridt til forandring i 2005  

Visionen med Move1 er at skabe en innovativ arbejdsplads og virksomhed af høj faglig kvalitet med de bedste socialkonsulenter i Danmark inden for den systemisk løsningsfokuserede korttidsterapi og tænkning.  

Den røde tråd i mit arbejde har altid været, at jeg havde flere ideer og forslag om muligheder for løsning af socialfaglige problemstillinger, end det var muligt at udføre inden for den kommunale/statslige arbejdsramme og overenskomstaftaler.  

Jeg så muligheder i umuligheder. Særligt mit fokus på at sikre, at det enkelte menneske havde mulighed for at tage medejerskab og være aktør i eget liv. 

I 2005 sprang jeg derfor ud som selvstændig og etablerede Move1. Det gav mig mulighed for at udleve og afprøve nye og anderledes socialpædagogiske løsninger. 

Jeg opdagede tilgangen Solution Focused Brief Therapy, løsningsfokuseret samtaleterapi, som på alle måder er den teoretiske retning, der sætter ord på mit faglige fundament og tilgang til livet. 


Det tilsammen blev første skridt mod det, der nu er Move1. 

Har I brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om, hvilke løsninger Move1 kan tilbyde jer.