Helge Thomsen

konsulent og familieterapeut. Tidligere centerleder i Fabu, hvor Pia var samværskonsulent i 5 år.

”Pia er personlig og ligefrem i sin tilgang til de opgaver, hun påtager sig. Pia arbejder udogmatisk og er samtidig klar og præcis i det, hun ønsker at opnå. Hun er kritisk overfor sig selv og altid nysgerrig på andre synsvinkler. Med andre ord reflekterende og tænksom.

Det kombinerer Pia med en vilje til at nå resultater for de børn, unge og familier, hun får med at gøre. Pia er god for et godt grin, som vidner om et enormt overskud, som hun er i stand til at dosere med indlevelse, medleven og kløgt overfor børnene og de unge."

Verner Hedegaard

Forstander for områdeinstitutionen Dildhaven i Herlev.

"Pia var ansat på Dildhaven i perioden 1999 - 2006. Hun var stedfortræder, men i høj grad også pædagog. Jeg har sjældent oplevet et så stort engagement for børn og unge, der har det svært. Pia har stor indsigt og forståelse for udsatte børn og unge, og hun vil dem. Hun har overskud og et herligt humør. Og så er hun en fighter, der aldrig giver op. Dette giver stor respons fra kollegaer og fra de børn og unge, der bor her".

Charlotte Henriksen

”Jeg har i mit ophold på Herlev Ungdomspension haft Pia Lund som kontaktperson i godt tre år. Hun har fra starten været en støttende og hjælpsom person, der selv i sin fritid har taget sig tid til at hjælpe. Jeg har efter mit ophold, er endte i 2001, haft kontakt til Pia, som endda har hjulpet mig med bl.a. at flytte. Hun er en omsorgsfuld kvinde, som giver meget og har hjulpet, selv da jeg ikke længere var hendes kontaktbarn. Hun fortjener kun varme og pæne ord fra mig.”

Forælder til anbragt barn

”Tak for din store passion for os og vores søn de seneste år, det har været gudeagtigt at have DIG på sidelinjen.”

Rikke Kelleci 17 år

Pia som min kontaktperson

”Pia var altid god at snakke med og hjalp altid, hvis der var noget, man skulle have hjælp til. Hun kunne også gøre mig rigtig vred på grund af de ting hun sagde, da det jo var rigtigt og sårende. Men tit var det godt, for jeg var jo nødt til at tænke over det, og Pia var god til at få snakket med mig bagefter. Pia kunne blive voldsomt gal, råbe og skælde ud, hvis man ikke overholdt aftaler eller aflyste i god tid. Pia overholder altid sine aftaler på både godt og ondt. Hvis Pia har sagt nej, så mener hun det. Pia står ved det hun siger, men nogle gange kunne man godt forhandle sig til en nogenlunde aftale, hvis man har augmenterne. Jeg er meget taknemlig for alt, hvad Pia har gjort for mig. Hun vil altid betyde noget for mig og alle de ting hun har gjort for mig.”

Hilsen en mor til anbragt barn

”Pia Lund har været kontakt person/pædagog for min datter i ca. 2½ år. Pia er en pige, som altid har tid til at lytte, hvis jeg som forældre havde brug for at snakke. Også om andre problemer end min datters. Pia er god til at få det positive frem, men også til at få mig som forældre til at kunne forstå, hvor vigtigt det er at holde fast. Jeg gjorde det ikke altid men Pia støttede. Pia har også formået at få mig som meget kritisk forælder til at se, at det nytter, selv om det kunne se ud som 2 skridt frem og 3 tilbage. Pia er en ligefrem pige, der siger tingene, som de er. Hun er en af de få voksne/pædagoger min datter har respekteret. Min Datter har altid kunnet stole på Pia. Hun var der altid på både godt og ondt for min datter. Mange tak til Pia for en stor hjælp og støtte til os som familie.”