Vores søn har altid været glad for Move1’s konsulenter, når de er kommet i vores hjem, og det har gjort os trygge i samarbejdet. Move1 har hjulpet os til at lave planer for, hvad der skal ske for vores søn – både i hverdagen fra dag til dag og på længere sigt.

Coaching

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan få sat skub i ønskede forandringer? Personligt eller i dine relationer med andre? Så er systemisk løsningsfokuseret coaching et effektivt redskab, der kan kickstarte udvikling og nye perspektiver på livet.

coaching

Move1 tilbyder systemisk løsningsfokuserede coaching-samtaler til enkeltpersoner og grupper – fx familier.

Via løsningsfokuseret coaching får du sparring til, hvordan du kan realisere dine håb for fremtiden, og hvordan det bliver muligt for dig at nå dine mål.

Du bliver bevidst om egne visioner, værdier og ressourcer og ikke mindst dit handlingspotentiale, hvilket sætter dig i stand til at se din situation fra andre og nye vinkler.

Løsningsfokuserede coachingsamtaler er bl.a. nyttige for dig, der:

  • ønsker at skabe en forandring, men ikke ved hvordan.
  • ønsker at finde strategier til at håndtere det, der føles uoverskueligt og svært.
  • ønsker redskaber til at kommunikere og styrke relationer med andre – fx familiemedlemmer.

Det er Move1’s erfaring, at der ofte skal ganske få samtaler til, før du begynder at få overblik og overskud til at tage dine første skridt mod dit mål.

Coaching-samtalerne foregår typisk i vores lokaler i Ballerup. Ved samtaler udenfor Move1’s adresse beregner vi et tillæg for transporttid samt kilometergodtgørelse.

Priser:

  • En coachingsamtale for enkeltpersoner koster 950 kr.
  • En coachingsamtale for grupper koster 1630 kr. pr. time. 

Kontakt os på telefon 31 49 98 00  eller via mail på info@move1-konsulent.dk for at bestille en tid eller for at høre nærmere.

Del siden: