Vores søn har altid været glad for Move1’s konsulenter, når de er kommet i vores hjem, og det har gjort os trygge i samarbejdet. Move1 har hjulpet os til at lave planer for, hvad der skal ske for vores søn – både i hverdagen fra dag til dag og på længere sigt.

Gratis coaching

Gratis coachingI Move1 tilbyder vi gratis coaching sidste torsdag i hver måned. Tilbuddet er for alle. Det kan både være en familie, et par eller enkeltpersoner, børn og voksne. Det er klienten selv, der vælger, hvad der skal snakkes om.  

Coaching-samtalen tager udgangspunkt i den løsningsfokuserede tilgang, hvor man tror på, at mennesker er ekspert i eget liv. Via coachingen bliver du støttet i at (gen)finde egne styrker og ressourcer til at opnå de mål og ønsker, som du har for fremtiden.  

Du bliver matchet med en af Move1’s dygtige coaches, der har erfaring i at holde løsningsfokuserede coaching-samtaler. Samtalen varer mellem 45-60 minutter. 

Coachingen er gratis og forudsætter, at Move1 må filme coachingen til intern brug i undervisning og træning af Move1’s personale. Det er selvfølgelig muligt at benytte tilbuddet flere gange.

Hvordan booker jeg en gratis coaching? Og hvor foregår det?

Coaching-samtalen finder sted i Move1’s lokaler i Ballerup.  

Hvis gratis coaching lyder som noget for dig, kan du kontakte os via mail på info@move1-konsulent.dk eller på telefon 31 49 98 00 for at booke en samtale.
Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.
 

Del siden: