Coaching

Det altid tillidsfulde samarbejde med Move1 har haft afgørende betydning for flere af familierne i afdelingen. Move1 formår at rykke akut på sagerne med et sublimt højt fagligt niveau, hvor relationsarbejdet er i højsædet, og familierne føler de er i trygge hænder.

Socialrådgiver og samarbejdspartner

Gratis coaching

Gratis coachingI Move1 tilbyder vi gratis coaching sidste torsdag i hver måned. Tilbuddet er for alle. Det kan både være en familie, et par eller enkeltpersoner, børn og voksne. Det er klienten selv, der vælger, hvad der skal snakkes om.  

Coaching-samtalen tager udgangspunkt i den løsningsfokuserede tilgang, hvor man tror på, at mennesker er ekspert i eget liv. Via coachingen bliver du støttet i at (gen)finde egne styrker og ressourcer til at opnå de mål og ønsker, som du har for fremtiden.  

Du bliver matchet med en af Move1’s dygtige coaches, der har erfaring i at holde løsningsfokuserede coaching-samtaler. Samtalen varer mellem 45-60 minutter. 

Coachingen er gratis og forudsætter, at Move1 må filme coachingen til intern brug i undervisning og træning af Move1’s personale. Det er selvfølgelig muligt at benytte tilbuddet flere gange.

Hvordan booker jeg en gratis coaching? Og hvor foregår det?