Uanset hvilket tidspunkt jeg har haft ringet til dem, fordi der har været problemer herhjemme, så kommer de - og det er om det er midt om natten eller tidligt om morgenen - så kommer de så hurtigt, de kan.
Og det har hjulpet min familie rigtigt meget.

Forælder efter et afsluttet familiebehandlingsforløb

Familiearbejde

En af Move1’s kernekompetencer er at arbejde med familier med komplekse problemstillinger. Vi tilbyder massivt forebyggende indsatser med fokus på at støtte familier til nødvendige forandringer i deres familieliv for at sikre børnenes trivsel og udvikling.
Og vi kan stille op med kort varsel på alle tidspunkter af døgnet i situationer, hvor der er akut bekymring for et barns sikkerhed og trivsel.

Move1 partnerskab og samarbejdeTidlig og forebyggende indsats er nøgleord for Move1. Vi samarbejder med udsatte familier om at skabe vilkår, der gør, at børn kan blive boende i hjemmet ved at sikre deres sikkerhed, trivsel og udvikling.
Gennem løsningsfokuserede samtaler sikrer vi, at forældrene tager ejerskab for at sikre de nødvendige forandringer, der skal ske for at mindske kommunens bekymringer og for at sikre et godt nok børneliv for deres børn.

Vi har fokus på at understøtte det, der fungerer i familien og at støtte forældrene til at identificere og styrke egne ressourcer og færdigheder.

Move1 sikrer partnerskab og samarbejde mellem familie og professionelle om de nødvendige forandringer i børn og familiers levevilkår. Vi er altid fuldt gennemsigtige i vores arbejde og udarbejder skriftlige orienteringer, der dokumenterer familiens trivsel og udvikling. Alle orienteringer gennemgås med forældrene, inden de sendes til socialrådgiveren, så forældrene ved, hvad der videregives om dem, og hvilken udvikling og eventuelle bekymringer vi oplever i familien.

Hør Claus fortælle om at samarbejde med familievejledere fra Move1

Del siden:
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Del på print