Det altid tillidsfulde samarbejde med Move1 har haft afgørende betydning for flere af familierne i afdelingen. Move1 formår at rykke akut på sagerne med et sublimt højt fagligt niveau, hvor relationsarbejdet er i højsædet, og familierne føler de er i trygge hænder.

Socialrådgiver og samarbejdspartner

Move1 og FN’s verdensmål

I Move1 har vi en ambition om at være ambassadører for verdensmålene i hverdagens arbejde. Både som arbejdsplads og i samarbejde med andre mennesker omkring os.

Herunder er nogle af de fokuspunkter, vi især arbejder med.

Verdensmål nummer 1: bekæmp fattigdom

FN's verdensmål nummer 1 Afskaf fattigdomI vores familiearbejde støtter vi familier til at skabe økonomisk overblik og lægge budgetter. Vi støtter desuden familier til at søge fx engangsydelser og julehjælp.

Verdensmål nummer 2: Stop sult

verdensmål nummer 2 Stop sultI Move1-Huset støtter vi de unge beboere til at benytte spiselige planter, grøntsager og frugter i vores have som en ressource. Vi støtter dem desuden i at lave billig og sund mad på et stramt budget.

Verdensmål nummer 3: Sundhed og trivsel

I vores familiearbejde har vi fokus på børns trivsel og sundhed – både psykisk og fysisk. Vi anviser og vejleder forældre til at sikre trygge rammer for deres børn og til at sikre regelmæssige tjek hos læge og tandlæge. Ved særlige behov deltager vi i besøg hos læger, optiker mm.

I Move1-Huset støtter vi de unge beboere til at sikre sund og varieret kost og motion. Ved behov støtter vi ved fx kontakt med læge eller til