Jeg har altid været social, men var nok i en periode i mit liv, hvor jeg gemte det meget væk.
Da jeg boede i Move1-Huset med andre mennesker, havde jeg mulighed for i trygge rammer at være social.
Her er min sociale side blevet bygget op og blevet stærk igen. Det hjalp at være i trygge rammer.

Om Move1-Huset

Bofællesskab psykisk sårbare unge Move1-HusetMove1-Huset er et privat bosted for psykisk sårbare unge over 18 år, der har brug for støtte i overgangsfasen fra ung til voksen.

I overgangen fra ung til voksen er der mange forventninger udefra, man skal forholde sig til og tage stilling til. Det kan virke overvældende – særligt, hvis man har haft en svær barndom eller ungdom med komplekse problemstillinger.

I Move1 har vi et botilbud i form af Move1-Huset. Den unge bor på kollegielignende vilkår sammen med andre sårbare unge. Samtidig er den unge tilknyttet en kontaktperson fra Move1, som den unge kan støtte sig til og sparre med.

Bosted med støtte til at klare voksenlivets krav og forventninger

Med hjælp fra sin kontaktperson bliver den unge støttet til at opnå en bedre forståelse for økonomi og for samfundets forventninger til unge mennesker. Det kan fx være skolegang og/eller arbejde. Via bo-træning støtter Move1 den unge i at lære almindelige huslige gøremål, såsom rengøring, tøjvask og oprydning. Dette med henblik på at støtte og hjælpe den unge i at skabe et fundament for at komme godt videre og flytte i egen bolig.

I videoen nedenfor kan du høre Pia Lund-Nielsen, stifter af Move1 og Move1-Huset, fortælle om sine tanker bag huset.

Du kan også læse mere om Move1-Huset, og hvad vi kan tilbyde her: www.move1-huset.dk

Del siden: