Styrken i det næste lille skridt

Styrken i det næste lille skridt er til dig, der ønsker at tage eller genvinde kontrollen over din fremtid.

 
Gennem bogen vil du blive præsenteret for den løsningsfokuserede tilgang, der kort og godt handler om, at du starter rejsen mod dit bedste håb for fremtiden med den løsningsfokuserede tilgang. For hvad er det bedste, der kan ske?
 
Bogen er skrevet til helt almindelige mennesker, der står over for den slags udfordringer, som vi alle oplever gennem live: udfordrende kollegaer, at være fastlåst i en konflikt med en teenager, mistet selvtillid efter afskedigelse eller dyb sorg over tabet af en elsket.
 
FAKTA OM BOGEN
127 sider
Softcover m. flapper
ISBN papirbog: 978-87-999940-2-1
ISBN e-bog: 978-87-999940-3-8
Du finder ikke konkrete løsninger på disse specifikke problemer i denne bog, men den løsningsfokuserede tilgang giver dig styrken til at skabe sin vej mod dine personlige mål. Mål, som tager udgangspunkt i den viden og de evner og ressourcer, som du allerede har (men måske har glemt).
 
Styrken i det næste lille skridt
  • giver dig specialudformede øvelser, der er nemme at gå til og gør det muligt for dig at skabe konkrete og direkte brugbare løsninger på vanskelige problemer
  • gør op med en masse myter og det vil ændre, hvordan du opfatter dig selv og andre
  • giver dig overskuelige beskrivelser af alle dele af den løsningsfokuserede proces, så du altid kan gå tilbage og gennemføre hvert enkelt trin.
Styrken i det næste lille skridt

Bestil bogen

Pris: 219 DKK + 45,00 DKK i forsendelse