Forlagets nyeste udgivelse

"Styrken i det næste lille skridt" er til dig, der ønsker at tage eller genvinde kontrollen over din fremtid.

Læs om bogen

Citat fra bogen: Styrken i det næste lille skridt

"Hvis du kan forestille dig en bedre fremtid med mange detaljer (hvor problemet er løst/ikke eksisterer længere), vil det virke som en katalysator for forandring, fordi det giver dig chancen for at træde ind i en anden mulig virkelighed, som du kan gå på opdagelse i og blive velkendt med, før du begynder at skabe den."

Læs om bogen

Forlaget Move1

Forlaget Move1 oversætter og udgiver bøger og hæfter til gavn for mennesker og organisationer. Bøger, som vi er inspirerede af og selv bruger i vores arbejde. Fælles for vores udgivelser er, at de bygger på grundprincipperne indenfor den løsningsfokuserede tilgang.

Move1 har i mange år haft et nært samarbejde med løsningsfokuserede praktikere og akademikere fra hele verden, og vi samarbejder og udveksler viden og erfaringer med nogle af de førende kapaciteter inden for den systemisk løsningsfokuserede korttidsterapi.


I 2020 oversatte og udgav vi ”Lederen som vært” af Mark McKergow og Helen Bailey, mens vi her i 2021 har oversat “Styrken i det næste lille skridt” af Rayya Ghul.

Udgivelser fra Forlaget Move1

Lederen som vært er en detaljeret gennemgang, der afdækker 6 roller og 4 positioner, som en værtsleder kan indtage.

Bogen beskriver, hvordan du med den løsningsfokuserede tilgang får styrken til at bane vejen mod dine personlige mål.

Dette inspirationshæfte er fyldt med konkrete øvelser og aktiviteter, du kan lave med et barn, mens du undersøger barnets trivsel og oplevelser af sit eget liv.

Inspirationshæfte fyldt med konkrete øvelser og ideer til dig der søger inspiration til at afholde udviklingssamtaler, der giver mening for dig og dine medarbejdere.

Foruden MUS-samtalen giver manualen inspiration til at afholde GRUS, LUS og TUS – Gruppeudviklingsssamtaler, lederudviklingssamtaler og teamudviklingssamtaler.

Motivationsskemaet er for børn og deres forældre, der ønsker at gøre det til en sjov  aktivitet at udføre forskellige praktiske opgaver eller tilegne sig nye færdigheder.

Skemaet udfyldes i takt med, at barnet øver en bestemt færdighed eller udfører en praktisk opgave. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke færdigheder der skal øves!

Del siden: