Det altid tillidsfulde samarbejde med Move1 har haft afgørende betydning for flere af familierne i afdelingen. Move1 formår at rykke akut på sagerne med et sublimt højt fagligt niveau, hvor relationsarbejdet er i højsædet, og familierne føler de er i trygge hænder.

Socialrådgiver og samarbejdspartner

Forlaget Move1

Forlaget Move1 oversætter og udgiver bøger og hæfter til gavn for mennesker og organisationer. Bøger, som vi er inspirerede af og selv bruger i vores arbejde.
Fælles for vores udgivelser er, at de bygger på grundprincipperne indenfor den løsningsfokuserede tilgang.

Forlaget Move1Move1 har i mange år haft et nært samarbejde med løsningsfokuserede praktikere og akademikere fra hele verden, og vi samarbejder og udveksler viden og erfaringer med nogle af de førende kapaciteter inden for den systemisk løsningsfokuserede korttidsterapi.

I 2020 oversatte og udgav vi ”Lederen som vært” af Mark McKergow og Helen Bailey, og vi har endnu flere bøger på vej – herunder den danske oversættelse af Rayya Ghuls ”The Power of the Next Small Step”.

Sådan bestiller du Forlaget Move1's bøger

Bøgerne kan købes i webshop hos vores dattervirksomhed ForandringsAkademiet eller bestilles på info@move1-konsulent.dk med oplysninger om navn og adresse.

Del siden:
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Del på print