Forlagets nyeste udgivelse

"Styrken i det næste lille skridt" er til dig, der ønsker at tage eller genvinde kontrollen over din fremtid.

Læs om bogen

Citat fra bogen: Styrken i det næste lille skridt

"Hvis du kan forestille dig en bedre fremtid med mange detaljer (hvor problemet er løst/ikke eksisterer længere), vil det virke som en katalysator for forandring, fordi det giver dig chancen for at træde ind i en anden mulig virkelighed, som du kan gå på opdagelse i og blive velkendt med, før du begynder at skabe den."

Læs om bogen

Forlaget Move1

Forlaget Move1 oversætter og udgiver bøger og hæfter til gavn for mennesker og organisationer. Bøger, som vi er inspirerede af og selv bruger i vores arbejde. Fælles for vores udgivelser er, at de bygger på grundprincipperne indenfor den løsningsfokuserede tilgang.

Move1 har i mange år haft et nært samarbejde med løsningsfokuserede praktikere og akademikere fra hele verden, og vi samarbejder og udveksler viden og erfaringer med nogle af de førende kapaciteter inden for den systemisk løsningsfokuserede korttidsterapi.


I 2020 oversatte og udgav vi ”Lederen som vært” af Mark McKergow og Helen Bailey, mens vi her i 2021 har oversat “Styrken i det næste lille skridt” af Rayya Ghul.

Bøger fra Forlaget Move1