Den kloge mand giver ikke de rigtige svar.
Han stiller de rigtige spørgsmål.

Claude Levi-Strauss

Hvis man fokuserer på problemer,
bliver man ekspert i problemer.
Hvis man fokuserer på løsninger,
bliver man ekspert i løsninger.

Steve de Shazer

Ledige stillinger

TIMELØNNEDE SOCIALKONSULENTER/FAMILIEVEJLEDER

Move1 søger altid timelønnede socialkonsulenter til vores dedikerede team, der samarbejder med familier med komplekse problemstillinger. 

Move1 søger timelønnede medarbejdere til stillingen som løsningsfokuseret socialkonsulent. Stillingens timeantal er 5-8 timer om ugen i tidsrummet kl. 06.30-08.00 og kl. 18.00-22.00 på hverdage og i tidsrummet kl. 07.00-22.00 i weekender. Som timelønnet socialkonsulent skal du som minimum have mulighed for at arbejde hver anden weekend og en hverdagsaften om ugen.  

Hvem er Move1?
Move1 samarbejder med sjællandske kommuner om socialt udsatte og sårbare familier, der skal støttes i forandringsprocesser. Din rolle som socialkonsulent indebærer bl.a. at støtte, guide og anvise forældre i private hjem på deres vej mod at blive de bedst mulige forældre for deres børn. Derudover skal du løbende facilitere familie- og børnesamtaler, udarbejde sikkerhedsplaner og deltage i netværksmøder. Move1’s arbejde tager altid udgangspunkt i den løsningsfokuserede tilgang, der støtter mennesker i at blive aktører i eget liv.   

Move1 har base i Ballerup, hvor vi både har en villa (Move1-Huset) og kontorlokaler. Din primære arbejdstid ligger hjemme hos borgeren/familien, som oftest bor i region Hovedstaden eller region Sjælland.   

Det er vi på udkig efter: 
Vi søger fleksible, engagerede og robuste ildsjæle til at samarbejde med udsatte børn og familier, der skal støttes i forandringsprocesser. Stillingen er med ansættelse snarest muligt. 

Vi forventer, at du: 

  • har en socialfaglig baggrund (som fx socialrådgiver, lærer eller pædagog). 
  • har en relevant faglig uddannelse. 
  • er fleksibel. 
  • har forståelse for og tillid til, at mennesker kan forandre sig. 
  • har lyst til at udvikle dig fagligt. 
  • kan dokumentere dit socialpædagogiske arbejde skriftligt. 
  • kan arbejde selvstændigt, men stadigvæk have holdånd.