Hvis man fokuserer på problemer,
bliver man ekspert i problemer.
Hvis man fokuserer på løsninger,
bliver man ekspert i løsninger.

Steve de Shazer

Ledige stillinger

Move1 søger socialkonsulent

Deltag i virtuelt åbent hus med Danmarks dygtigste løsningsfokuserede socialkonsulenter.
Move1 søger en socialfaglig ildsjæl til vores dedikerede team, der arbejder med udsatte familier. 

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og du skal forvente at arbejde to hverdagsaftener mellem kl. 21 og hver anden weekend. Opstart 1. april 2021.

Hvem er vi? 
Move1 er en socialpædagogisk virksomhed, der yder løsningsfokuseret familievejledning til familier med komplekse problemstillinger. Vi arbejder med forebyggende indsatser med fokus på at støtte familier til nødvendige forandringer i deres familieliv for at sikre børnenes trivsel og udvikling.

Move1’s arbejde tager altid udgangspunkt i den løsningsfokuserede tilgang, som støtter mennesker i at blive aktør i eget liv. Vi samarbejder med socialt udsatte og sårbare familier i deres hjem. Din rolle som socialkonsulent indebærer bl.a. at støtte, guide og anvise forældre på deres vej til at udvikle deres forældreevner og at sikre børns sikkerhed og trivsel i eget hjem. 

Vi har base i Ballerup, hvor vi både har en villa (Move1-Huset) og kursus- og administrationslokaler nær Ballerup Station. Den primære arbejdstid foregår hjemme hos borgeren/familien, som oftest bor i Region Hovedstaden eller region Sjælland.  

Hvem er du? 

  • Du har en socialfaglig baggrund (som fx socialrådgiver, lærer eller pædagog).
  • Du må gerne have erfaring med Solution Focused Brief Therapy, men det er intet krav (der vil løbende være oplæring).
  • Du er fleksibel (arbejdstiderne ligger mellem kl. 7.00-22.00 i både hverdage og weekender. Det forventes, at du har opbakning fra dit bagland vedr. mødetiden).
  • Du er en ildsjæl, når det kommer til socialfagligt arbejde. Dvs. en person, der udviser brændende entusiasme for at støtte mennesker i udsatte positioner til det første skridt mod forandring.
  • Du tror på, at borgeren er ekspert i eget liv.
  • Du har lyst til at udvikle dig fagligt.
  • Du skal være i stand til at dokumentere dit arbejde skriftligt og kunne anvende Office-pakken i dit arbejde.
  • Du skal kunne forstå og tale engelsk.
  • Du skal have kørekort og egen bil og være villig til at bruge egen bil i jobbet.

Hvis du er den, vi mangler, så send os en ansøgning. I den skal du beskrive dine bedste håb for din ansættelse i Move1. Du kan læse mere om Move1 på www.move1-konsulent.dk 

Alle ansøgninger skal sendes på mail til info@move1-konsulent.dk 

Sidste frist for ansøgning er d. 03.02.2021 kl. 12.00. 

 

Hvis du gerne vil vide mere og vil have en idé om, hvem vi, så kan du deltage i virtuelt åbent hus d. 26.01.2021 mellem kl 13.30 og 15.30. Send en mail til info@move1-konsulent.dk, og du får tilsendt et link til Zoom – herefter får du mulighed for at tale i 15 minutter med en potentiel ny kollega.

Antal ledige stillinger:
1

Kørekort:
B, A10

Del siden:
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Del på print