Hvis man fokuserer på problemer,
bliver man ekspert i problemer.
Hvis man fokuserer på løsninger,
bliver man ekspert i løsninger.

Steve de Shazer

Ledige stillinger

SÆLGER

Har du en socialfaglig baggrund, kan du lide at tale med mennesker og har du erfaring med opsøgende salg?
Vil du være med til at flytte grænser og forbedre konkurrenceevnen i en virksomhed kendetegnet ved høj faglighed, pionerånd og entreprenørskab?

Så hører vi gerne fra dig!

Move1 er en socialpædagogisk konsulentvirksomhed, der bl.a. samarbejder med flere Sjællandske kommuner om at sikre børns trivsel og vilkår i eget hjem.

Derudover udbyder vi i ForandringsAkademiet kurser og uddannelser på Sjælland og i Jylland med fokus på personlig udvikling og socialpædagogisk arbejde.

Som sælger i Move1 og ForandringsAkademiet er det din fornemmeste opgave at opsøge nye kunder samt pleje og udvikle eksisterende kunderelationer. Vi forventer, at du kan tale med alle slags mennesker, kan sætte dig ind i deres behov og hjælpe dem på rette vej med et af vores produkter.

Stillingen indebærer, at du får ansvaret for at servicere og rådgive vores kunder i at finde den bedste optimeringsløsning. Dette sker i tæt samarbejde med kollegaer fra vores kommunikations- og administrative team, samt i samarbejde med vores daglige leder. På den måde har du et kompetent fagligt bagland, der kan støtte dig gennem hele salgsprocessen.

Din vigtigste opgave som sælger i Move1 og ForandringsAkademiet er at fokusere målrettet og skarpt på opsøgende og vedligeholdende salg. Dette indebærer bl.a. at deltage på relevante konferencer og messer for at opsøge nye og vedligeholde etablerede kunderelationer.

Vi tilbyder fast løn og fleksible arbejdstider, samt muligheden for at blive en del af en dedikeret og social kollegagruppe.

Du kan læse mere om vores virksomheder på følgende sider:

www.move1-konsulent.dk

www.forandringsakademiet.nu

Hvis du ønsker at vide mere om os og stillingen, kan du kontakte Jannie Lund-Nielsen, daglig leder af Move1 og ForandringsAkademiet, på telefon 21706107

Ansøgningsfrist 01.04.21

Vi forventer at afholde samtaler i uge 14 og 15.

For at komme i betragtning til stillingen skal du sammen med din ansøgning vedhæfte en kort video om dig og dine forventninger til stillingen som opsøgende sælger hos os.

 

SOCIALKONSULENT/FAMILIEVEJLEDER

Move1 søger en socialfaglig ildsjæl til vores dedikerede team, der samarbejder med familier med komplekse problemstillinger. 

Hvem er vi? 
Move1 er en socialpædagogisk virksomhed, der yder løsningsfokuseret familievejledning til familier med komplekse problemstillinger. Vi arbejder med forebyggende indsatser med fokus på at støtte familier til nødvendige forandringer i deres familieliv for at sikre børnenes daglige trivsel og udvikling.

Move1’s arbejde tager altid udgangspunkt i den systemisk løsningsfokuserede tilgang, som støtter mennesker i at blive aktør i eget liv. Vi samarbejder med socialt udsatte og sårbare familier i deres hjem. Din rolle som socialkonsulent indebærer bl.a. at støtte, guide og anvise forældre på deres vej til at udvikle deres forældreevner og at sikre børns sikkerhed og trivsel i eget hjem. 

Vi har base i Ballerup, hvor vi både har en villa (Move1-Huset) og kursus- og administrationslokaler nær Ballerup Station. Den primære arbejdstid foregår hjemme hos borgeren/familien, som oftest bor i Region Hovedstaden eller region Sjælland.  

Hvem er du? 

  • Du har en socialfaglig baggrund (som fx socialrådgiver, lærer eller pædagog).
  • Du må gerne have erfaring med Solution Focused Brief Therapy, men det er intet krav (der vil løbende være oplæring).
  • Du er fleksibel og har lyst til selv at planlægge din arbejdstid.
  • Du er en ildsjæl, når det kommer til socialfagligt arbejde. Dvs. en person, der udviser brændende entusiasme for at støtte mennesker i udsatte positioner til det første skridt mod forandring.
  • Du tror på, at borgeren er ekspert i eget liv.
  • Du har lyst til at udvikle dig fagligt.
  • Du skal være i stand til at dokumentere dit arbejde skriftligt og kunne anvende Office-pakken i dit arbejde.
  • Du skal kunne forstå og tale engelsk.
  • Du skal have kørekort og egen bil og være villig til at bruge egen bil i jobbet.

Hvis du er den, vi mangler, så send os en ansøgning. Vedhæftet skal der være en video med en max længde på 3 min, hvor du skal beskrive dine bedste håb for din eventuelle ansættelse i Move1. Du kan læse mere om Move1 på www.move1-konsulent.dk 

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og ligger i tidsrummet 7-22, alle ugens dage, hele året rundt. Som udgangspunkt foregår arbejdet hjemme i familiernes hjem, og når børnene er hjemme fra daginstitution og skole. Du skal forvente 2-3 aftenvagter (kl. 13 – 21) pr. uge, samt weekendarbejde ca.1 dag hver anden weekend. Det forventes, at du har opbakning fra dit bagland vedr. mødetiden.

Som ny medarbejder i Move1 kommer du til at indgå i et personligt oplæringsforløb, som strækker sig i over et år. Herunder løbende undervisning i systemisk løsningsfokuseret korttidsterapi (populært kaldet LØFT på dansk).

Opstart hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte;

Daglig leder Jannie Lund-Nielsen på tlf. 21 70 61 07  

 

Alle ansøgninger skal sendes på mail til info@move1-konsulent.dk 

Sidste frist for ansøgning er d. 10.04.2021 kl. 12.00. 

 

Der bliver holdt 2 ansættelsessamtaler for relevante kandidater. Vi forventer at afholde samtalerne i uge 16 og 17. 

Antal ledige stillinger:
1

Kørekort:
B, A10

Del siden:
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Del på print