Vores søn har altid været glad for Move1’s konsulenter, når de er kommet i vores hjem, og det har gjort os trygge i samarbejdet. Move1 har hjulpet os til at lave planer for, hvad der skal ske for vores søn – både i hverdagen fra dag til dag og på længere sigt.

Forældresparringsforløb

Ifølge Serviceloven § 11.3 har alle forældre til børn og unge ret til gratis familieorienteret rådgivning til løsning af vanskeligheder i familien. Det kan fx være sammenbragte familier eller børn med særlige behov.  

Paragraf 11.3 familiesparringI Move1 tilbyder vi et forældresparringsforløb, der forhindrer, at udfordringerne i familielivet eskalerer. Forløbet varetages af Move1’s erfarne socialkonsulenter, der gennem systemisk løsningsfokuseret samtaleterapi og vejledning guider familien hen mod deres ønskede fremtid.

Et forældresparringsforløb hos Move1 består af løsningsfokuserede samtaler med forældrene. Samtalerne tager udgangspunkt i de bekymringer, som forældrene har, samt de håb, forældrene har for dem selv og deres familie i fremtiden.

Som en tidlig forebyggende indsats støtter Move1 via forældresparringforløbet forældrene i at skabe de forandringer i hjemmet, der skal til for at sikre deres barns/børns trivsel og nedbringe de bekymringer, der lå til grund for forløbet. Dette med henblik på, at der opstår et stabilt og udviklende miljø for alle i hjemmet.

Hør Amalie og Niclas fortælle om et forældresparringsforløb hos Move1

Vi tilrettelægger altid et forældresparringsforløb ud fra den enkelte families behov. Et forløb består typisk af 8 samtaler, der er fordelt over 3-6 måneder. Derudover får man med forløbet: 

En hurtig opstart og indsats – der er mulighed for opstart efter 36 timer. 

Samtaler i familiens eget hjem, i Move1’s lokaler i Ballerup, online eller på forældrenes arbejdsplads. 

Læser du med som privatperson?

Et forældresparringsforløb er for alle familier. Står du og din familie i en situation, hvor et forældresparringsforløb kunne være brugbart, kan du tage imod et forløb hos os via din kommune.

For spørgsmål og yderligere information kan du kontakte Move1 direkte via mail info@move1-konsulent.dk eller på telefon 31 49 98 00. 

Del siden: