Akut familievejledning

Jf. §32 stk. 4 i Barnets lov

I Move1 tilbyder vi akut familievejledning i form af vores Flex Familierådgivning, der er et alternativ til anbringelse udenfor hjemmet. Familievejledningen er et tilbud, der har til formål at sikre tryghed, stabilitet og trivsel hos barnet og i den enkelte familie.

Sideløbende med familievejledningen i hjemmet modtager socialrådgiver en skriftlig orientering hver 6.-8. uge. På den måde sikrer vi, at både familien og socialrådgiver kan følge med i den udvikling, der sker i hjemmet. De skriftlige orienteringer giver også socialrådgiveren forudsætningerne for løbende at kunne regulere indsatsen i familien.

I familievejledningen benytter vi systemisk løsningsfokuseret korttidsterapi (LØFT). Det gør, at vi har fokus på ressourcer og det, der allerede fungerer i en familie, så vi kan støtte forældrene til at identificere, styrke og udvikle deres forældrekompetencer.

Den skriftlige orientering kan benyttes direkte i en evt. børnefaglig undersøgelse (jf. §20 i barnets lov) og som opfølgning på familiens situation. Indsatsen kan igangsættes i familiens hjem eller til et opstartsmøde på kommunen.

Move1 tilbyder:
    • Fleksibel indsats med justeringer efter behov.
    • Vejledningen foregår i familiens eget hjem eller, hvor de opholder sig.
    • Besøg kan foregå på alle tidspunkter af døgnet i det ønskede antal timer.
    • Vi tilbyder telefonisk rådgivning døgnet rundt.

Find os

Linde Alle 23,
2750 Ballerup
Tlf: 31 499 800
Mail: info@move1-konsulent.dk
CVR-nr. 28618360

Move1

I Move1 tror vi på, at vores klienter er eksperter i deres eget liv og har svarene på, hvilke forandringer der skal til for at opnå den ønskede fremtid for dem selv og deres familie.