Forlaget Move1

Forlaget Move1 udgiver inspirerende bøger og hæfter, der bygger på grundprincipperne inden for den løsningsfokuserede tilgang. Vi oversætter og udgiver materialer, som vi selv anvender i vores arbejde, og vores udgivelser er resultatet af et langvarigt samarbejde med førende eksperter inden for systemisk løsningsfokuseret korttidsterapi.

Børnesamtaler - samtaler med børn

Et inspirationshæfte fyldt med konkrete øvelser og aktiviteter, du kan lave med et barn, mens du undersøger barnets trivsel og oplevelser af sit eget liv. Øvelserne er et godt udgangspunkt for en dialog, hvor du som den voksne sætter rammen, og barnet bestemmer, hvordan samtalen skal forløbe. 

De tre platforme

Er et hjælpeværktøj, til afholdelse af samtaler med børn og unge.

Det er et nyttigt værktøj, der kan være med til at sikre, at den voksne husker at komme hele vejen rundt og få hele barnets perspektiv. Værktøjet kan tage udgangspunkt i forskellige arenaer eller emner, hvor man derfra snakker om hvad der bekymre barnet, hvad barnet godt kan lide at lave og hvad barnet ønsker at gøre mere af.

Styrken i det næste lille skridt

Styrken i det næste lille skridt er til dig, der ønsker at tage eller genvinde kontrollen over din fremtid.

Gennem bogen vil du blive præsenteret for den løsningsfokuserede tilgang, der kort og godt handler om, at du starter rejsen mod dit bedste håb for fremtiden med den løsningsfokuserede tilgang. For hvad er det bedste, der kan ske?

Find os

Linde Alle 23,
2750 Ballerup
Tlf: 31 499 800
Mail: info@move1-konsulent.dk
CVR-nr. 28618360

Move1

I Move1 tror vi på, at vores klienter er eksperter i deres eget liv og har svarene på, hvilke forandringer der skal til for at opnå den ønskede fremtid for dem selv og deres familie.