Move1

I 2005 etablerede Pia Irene Lund-Nielsen virksomheden Move1, som siden er vokset til en mellemstor virksomhed. Hos Move1 tror vi på, at vores klienter er eksperter i deres eget liv og har svarene på, hvordan de kan skabe den ønskede fremtid. Vores mission er at støtte enkeltpersoner i at blive aktører i deres eget liv. Med fodspor i vores logo symboliserer vi støtte til borgere og familier i at tage de første skridt mod forandring og deres fremtidsmål. Gennem systemisk løsningsfokuseret korttidsterapi (LØFT) hjælper vi vores klienter med at skabe bæredygtige forandringer ved at fokusere på deres ressourcer og tidligere succeser. Vores mission er at sikre, at forandringer bliver varige, så klienter kan fortsætte deres udvikling, selv når Move1 ikke længere er der til at støtte.

Move1 har gennem mange år specialiseret sig i at støtte udsatte og sårbare børn, unge og familier med komplekse problemstillinger.

Alle socialkonsulenter i Move1 har solide socialfaglige kompetencer til løsningen af massive familie- og børneproblematikker. Og alle socialkonsulenter har efteruddannelser i den systemisk løsningsfokuserede korttidsterapi (LØFT).  

I Move1 har vi en vision om at være Danmarks bedste socialfaglige virksomhed med landets dygtigste socialkonsulenter til at støtte mennesker i løsningsfokuserede forandringsprocesser. Ligeledes har vi en ambition om at være dem, som – eksisterende og nye – samarbejdspartnere tænker på, når der skal arbejdes løsningsfokuseret.

Vi vil løbende arbejde for at forblive Danmarks dygtigste og foretrukne virksomhed indenfor systemisk løsningsfokuseret korttidsterapi.

Move1 har særlige kompetencer indenfor arbejdet med:
  • Massive problemstillinger i private hjem.
  • Håb i håbløse sager.
  • At sikre børns vilkår i eget hjem herunder at arbejde med sikkerhedsplaner.
  • Forældre, der har modstand.
  • At vejlede og støtte forældre i at samarbejde med professionelle om deres barn.

Move1 er garant for 100 procent løsningsfokuseret familiearbejde

Den løsningsfokuserede tilgang

I 1980'erne udviklede psykoterapeuterne Steve de Shazer og Insoo Kim Berg løsningsfokuseret korttidsterapi, kendt som LØFT. Hos Move1 integrerer vi denne tilgang i alt vores arbejde, inklusive samarbejdet med familier med komplekse problemstillinger. Vi tror på, at mennesker er eksperter i deres eget liv, og ved at anvende den løsningsfokuserede tilgang hjælper vi familier med at identificere, hvad der virker for dem. Gennem velvalgte spørgsmål fokuserer vi på forandringer og tidligere succeser i vores familievejledning, hvilket støtter familier i at finde undtagelser og øjeblikke, hvor problemerne ikke fylder 100%, og undersøge, hvordan de kan bruges til at skabe positive ændringer. Løsningsfokuserede samtaler skaber fokus på det, der virker, og hjælper familier med at skabe nødvendige forandringer for børnenes trivsel uden at servere færdige løsninger.

Find os

Linde Alle 23,
2750 Ballerup
Tlf: 31 499 800
Mail: info@move1-konsulent.dk
CVR-nr. 28618360

Move1

I Move1 tror vi på, at vores klienter er eksperter i deres eget liv og har svarene på, hvilke forandringer der skal til for at opnå den ønskede fremtid for dem selv og deres familie.