Forældresparringsforløb

Ifølge §29 i Barnets lov har alle forældre til børn og unge ret til gratis familieorienteret rådgivning, som tilbydes gennem kommunen. Denne rådgivning er tilgængelig for at hjælpe med at løse vanskeligheder i familien, fx situationer som involverer sammenbragte familier eller børn med særlige behov.

I Move1 tilbyder vi et forældresparringsforløb, der forhindrer, at udfordringerne i familielivet eskalerer. Forløbet varetages af Move1’s erfarne socialkonsulenter, der gennem systemisk løsningsfokuseret samtaleterapi og vejledning guider familien hen mod deres ønskede fremtid.

Et forældresparringsforløb hos Move1 består af løsningsfokuserede samtaler med forældrene. Samtalerne tager udgangspunkt i de bekymringer, som forældrene har, samt de håb, forældrene har for dem selv og deres familie i fremtiden.

Hvorfor et Forældresparringsforløb?
  • Tidlig forebyggende indsats.
  • Skabe forandringer i hjemmet.
  • Sikre barnets/børns trivsel.
  • Nedbringe bekymringer.
  • Stabilt og udviklende miljø for alle i hjemmet.

Der er mulighed for opstart indenfor 36 timer.  Vi tilrettelægger altid et forældresparringsforløb ud fra den enkelte families behov. Et forløb består typisk af 8 samtaler, der er fordelt over 3-6 måneder. Samtalerne kan foregå i familiens eget hjem, i Move1’s lokaler i Ballerup, online eller på forældrenes arbejdsplads. 

Forældresparringsforløb

Hør Amalie og Niclas fortælle om deres forældresparringsforløb hos Move1.

Læser du med som privatperson?

Et forældresparringsforløb er for alle familier. Står du og din familie i en situation, hvor et forældresparringsforløb kunne være brugbart, kan du tage imod et forløb hos os via din kommune.

Find os

Linde Alle 23,
2750 Ballerup
Tlf: 31 499 800
Mail: info@move1-konsulent.dk
CVR-nr. 28618360

Move1

I Move1 tror vi på, at vores klienter er eksperter i deres eget liv og har svarene på, hvilke forandringer der skal til for at opnå den ønskede fremtid for dem selv og deres familie.