Familievejledning

Move1 er ekspert i at håndtere familier med komplekse problemstillinger. Vi tilbyder akut støtte, hvor vores familievejledere kan træde til hurtigt, når der er bekymring for et barns sikkerhed.

Vores fokus er at skabe forandringer i familielivet for at sikre børnenes trivsel og udvikling i hjemmet. Vi arbejder tæt sammen med udsatte familier for at skabe de betingelser, der muliggør, at børnene kan blive boende i hjemmet, ved at sikre deres sikkerhed, trivsel og udvikling.

Gennem løsningsfokuserede samtaler styrker vi forældrenes ejerskab og sikrer nødvendige forandringer for at imødegå kommunens bekymringer. Vores indsatser er fleksible og tilpasses løbende efter familiens behov, og vi sikrer åbenhed og partnerskab mellem familien og fagfolk gennem dokumentation af trivsel samt udvikling. Alle informationer deles transparent med forældrene først, inden de videregives til socialrådgiveren.

"Uanset hvilket tidspunkt jeg har haft ringet til dem, fordi der har været problemer herhjemme, så kommer de - og det er, om det er midt om natten eller tidligt om morgenen - så kommer de så hurtigt, de kan. Og det har hjulpet min familie rigtigt meget"

Forælder efter et afsluttet familievejledningsforløb

Løsningsfokuseret familievejledning

Move1’s familievejledere arbejder 100% løsningsfokuseret og er specialiseret i Flex Familierådgivning. Det betyder, at vi benytter systemisk løsningsfokuseret korttidsterapi (LØFT) i al vores familiearbejde. Vores familievejledere har fokus på ressourcer og det, der allerede fungerer i en familie. Dette er med henblik på, at forældrene bliver støttet til at identificere, styrke og udvikle egne forældrekompetencer.

Find os

Linde Alle 23,
2750 Ballerup
Tlf: 31 499 800
Mail: info@move1-konsulent.dk
CVR-nr. 28618360

Move1

I Move1 tror vi på, at vores klienter er eksperter i deres eget liv og har svarene på, hvilke forandringer der skal til for at opnå den ønskede fremtid for dem selv og deres familie.

© Alle rettigheder forbeholdes Move1