Kontaktperson

Jf. §32, stk. 1 nr. 3, §113, §114 og §115

Move1 tilbyder kontaktpersonsforløb for psykisk sårbare børn og unge (jf. §32 stk. 1 nr. 3 i barnets lov) og unge mellem 18-22 år (jf. §113, §114 & §115 i barnets lov). Vores kontaktpersonforløb er for børn og unge, der af forskellige årsager er udfordrede af at se deres egne ressourcer og handlemuligheder.

I kontaktpersonforløbet benytter vi systemisk løsningsfokuseret samtaleterapi (LØFT).

Og via løsningsfokuserede samtaler støtter vi den unge til at identificere positive og udviklende elementer i deres liv og hverdag.

Sammen arbejder vi hen mod at styrke barnets/den unges selvværd, sociale kompetencer og relationer.

Move1’s kontaktpersoner er aktivt lyttende og tydelige voksne. Vi er bevidste om at vi er rollemodeller og vi er ærlige og forudsigelige i vores kontakt med den unge. Vi står til rådighed, når der er brug for os – hele døgnet, året rundt.
Samtalerne foregår på den unges præmisser og på deres forskellige arenaer. Hvis den unge ønsker at afholde samtale på en gåtur i skoven eller på en cykeltur, så er det det, vi gør.

I samarbejde med psykisk sårbare børn og unge er det vigtigt for os:
  • At skabe en kontakt, som den unge selv ønsker og accepterer.
  • At fastholde kontakten ved regelmæssigt samvær i og udenfor hjemmet.
  • At støtte den unge i at blive aktør i eget liv.
  • At støtte til relevante forandringer i den unges liv.

Find os 

Linde Alle 23,
2750 Ballerup
Tlf: 31 499 800
Mail: info@move1-konsulent.dk
CVR-nr. 28618360

Move1

I Move1 tror vi på, at vores klienter er eksperter i deres eget liv og har svarene på, hvilke forandringer der skal til for at opnå den ønskede fremtid for dem selv og deres familie.